Tuoteperhe

Jyrsintään Mastercam Mill 

Maailman käytetyin täysin assosiatiivinen CAD/CAM -ohjelmisto 2½-5-akselisen jyrsinnän ohjelmointiin. Tarjoaa tehokkuutta ohjelmointiin ja työstöratoihin hyödyntämällä Mastercamin ainutlaatuista dynaamisen liikkeen teknologiaa, joka lyhentää merkittävästi työstöaikaa ja parantaa työkalujen kestoa. Sisältää runsaasti työstöratavaihtoehtoja taskujen, pintojen, urien ja profiilien työstöön. Hallitsee helposti saarekkeet ja väistettävät alueet.

Sorvaukseen Mastercam Lathe 

Helppo ja nopea ohjelmisto sorvaustyövaiheiden ohjelmointiin. Tukee myös pyörivien työkalujen ohjelmointia. Täysi jyrsinnän tuki C- ja Y-akselisille koneille. Samaa mallia voidaan hyödyntää sekä sorvaus- että jyrsintätyövaiheiden ohjelmointiin. Sorvausprofiilina voidaan käyttää 2D-rautalankamallia tai luoda se vaikka 3D-solidimallista. Tukee rouhinnoissa myös dynaamisen liikkeen teknologiaa sekä konekohtaisia työkiertoja. 

Lankasahaukseen Mastercam Wire

Tehokas ohjelmisto 2- ja 4-akselisen lankasahauksen ohjelmointiin. Sisältää teknologiakirjastot yleisimmille lankasahoille, mikä helpottaa työstöparametrien asettamista halutun tarkkuuden saavutta-miseksi. Automaattiset rouhinnan ja viimeistelyn yhdistelmät sekä kannakkeiden hallinta. Hallitsee myös edestakaisen sahauksen sekä aliohjelmat.

Monitoimisorvaukseen Mastercam Mill-Turn

Mastercam Mill-Turn tekee monitoimisorvien ohjelmoinnista helppoa ja tehokasta. Havainnollisilla välineillä eri työkaluilla ja eri karoilla tapahtuvien työvaiheiden synkronointi käy kätevästi ja varmasti. Konekohtaisessa simulointiympäristössä varmistetaan, että kolareita ei synny ja kaikki toimii nin kuin pitääkin.

Mallinnukseen Mastercam Design  

Mastercamin tehokas 3D mallinnin on varta vasten suunniteltu CAM -ohjelmoijille. Sen avulla solidit ja pintamallit syntyvät helpommin kuin koskaan. Sen avulla on helppo muokata myös toisten luomia muista järjestelmistä tuotuja malleja. Tämä sisältyy kaikkiin Mastercam Mill, Lathe ja Wire -ohjelmistoihin, mutta on saatavilla myös erillisenä tuotteena.