WinCAM ger flexibilitet till NC programmering


WinCAM stödjer flera olika programmeringsmetoder. För vänner av manuell programmering erbjuder WinCAM en behändig redigeringsfunktion och en mycket illustrativ simulator. För grupprogrammering och för att förbättra och automatisera dina egna procedurer omfattar WinCAM ett interaktivt makrosystem. De flesta föredrar dock hellre grafisk programmering och skapar först – självklart med stöd av WinCAM – arbetsstyckets geometri och väljer lämpliga bearbetningsmetoder därefter. Alla dessa olika programmeringssätt kan kombineras även under ett programmeringstillfälle beroende på situation och preferenser. För att utföra den grafiska programmeringen är WinCAM alltid försedd med en skräddarsydd postprocessor som tar ut de bästa egenskaperna ur din verktygsmaskin och producerar effektiv NC kod.

WimCAM har alla egenskaper du behöver för att producera och testa NC program samt även minimera bearbetningstiden utanför verktygsmaskinen när den fortfarande utför det tidigare jobbet. Det är på det viset du kan låta dina maskiner arbeta med det som de skaffades för – att tjäna pengar.

WinCAM familj av programvaror omfattar en applikation för svarvning, fleroperationsmaskiner och flera typer av skärning. Programvaran finns tillgänglig översatt till finska, engelska och snart även på svenska.
 WinCAM® är ett registrerat varumärke för Camtek Oy