WinCAM Postprosessorit ja Simulaattorit

WinCAM -ohjelmisto on kuuluisa laadukkaista postprosessoreistaan ja simulaattoreistaan. WinCAMin postprosessorit räätälöidään aina niin, että niiden tuottama NC-koodi kelpaa NC-koneen lisäksi myöskin sen käyttäjälle. Useimpia nykyaikaisten ohjausten monipuolisista automaattisista työkierroista pystytään hyödyntämään asiakkaan niin halutessa.

WinCAM on markkinoiden ainoa CAM -ohjelmisto, joka sisältää 2-suuntaisen älykkyyden: sen lisäksi, että se osaa tuottaa NC-koodia, se myöskin ymmärtää sitä. WinCAM -paketti sisältää aina simulaattorin sovituille NC-ohjauksille ja pystyy näin tuottamaan simulointikuvan vaikka käsin kirjoitetusta NC-koodista.

Uusimpana ominaisuutena WinCAM -ohjelmiston simulaattoreissa on ”NC-koodista geometriaksi” -toiminto, jonka avulla vanhoistakin NC-ohjelmista saadaan automaattisesti kerättyä geometriatieto talteen ja siirtää se tarvittaessa vaikka edelleen DXF-muodossa CAD -ohjelmistoon tai johonkin toiseen CAM -ohjelmistoon. Työstökeskusohjelmista saadaan rakennettua jopa piirremalli, joka sisältää tiedot porauksista, kierteistä, upotuksista jne.

Toteutettuja postprosessoreita ja simulaattoreita löytyy lähes kaikille Suomesta tavattaville NC-ohjauksille. Lista tietysti kasvaa koko ajan. Luultavasti teidänkin konepajanne ohjaukset löytyvät jo oheisista luetteloista.