Camtekista VERICUT-jälleenmyyjä

Camtekista VERICUT-ohjelmiston virallinen jälleenmyyjä

Maailman johtava CNC-konesimulaatio- ja optimointiohjelmisto VERICUT on nyt osa Camtekin kattavaa CAM-ohjelmistovalikoimaa.

CGTechin kehittämä VERICUT on vuonna 1988 julkaistu maailmalla suuresti arvostettu CNC-konesimulaatio- ja optimointiohjelmisto, jota käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla yhdessä CAD-, CAM- ja PLM-järjestelmien kanssa. VERICUT tarjoaa useita tehokkaita ratkaisuja CNC-koneiden käyttöön, optimointiin ja virheiden vähentämiseen.

VERICUT – keskeiset ominaisuudet

VERICUTin pääasiallinen tehtävä on ehkäistä törmäyksiä CNC-koneissa ja tehostaa tuotantoprosesseja. Sen kehittynyt simulaatioteknologia mahdollistaa NC-koodin tarkan simuloinnin, mikä auttaa pienentämään virheitä ja tehostaa uusien ohjelmien testausta. Ohjelmisto tunnistaa törmäykset ja läheltä piti -tilanteet koneen eri osien, kuten työkalujen, karojen, pöytien, kiinnittimien ja työkappaleiden välillä.

VERICUT tarjoaa laajan tuen eri CNC-prosesseille, mukaan lukien jyrsintä, poraus, sorvaus, lankasahaus ja jopa ainetta lisäävä työstö. VERICUTin tarkka 3D-simulaatio tarjoaa yksityiskohtaisen näkymän kokonaisille CNC-koneille ja sen Force Optimointi -ominaisuus lyhentää työstöaikoja, parantaa tarkkuutta ja pidentää työkalujen kestoa säätämällä syöttönopeuksia ja työstövoimia. Näiden ominaisuuksien ansiosta VERICUT on äärimmäisen monipuolinen työkalu sekä perinteisten että moniakselisten CNC-koneiden simuloinnissa.

VERICUT simuloi työstökoneiden todellista NC-koodia työkiertoineen, aliohjelmineen, ohjelmasilmukoineen ja älykkäine käyttäjämakroineen. VERICUT toimii useimmiten itsenäisenä ohjelmistona, mutta se on myös integroitavissa kaikkiin johtaviin CAM-ohjelmistoihin, kuten Mastercamiin.

Miksi VERICUT on tärkeä konepajoille?

VERICUT tarjoaa huomattavia etuja koneistusalalla toimiville eri kokoisille yrityksille. Se lyhentää CNC-koneiden käyttöönottoaikaa, parantaa työstöprosessien tehokkuutta ja turvallisuutta, kappaleiden tarkkuutta ja pinnanlaatua sekä mahdollistaa tehokkaamman dokumentoinnin. VERICUTin avulla on myös mahdollista kouluttaa käyttäjiä riskittömästi ilman tuotannon keskeytyksiä.

VERICUT-ohjelmiston merkittävimmät hyödyt

  • VERICUT vähentää NC-ohjelmien testaukseen kuluvaa aikaa, minkä seurauksena sinä säästät niin omaasi kuin työstökoneesi aikaa merkittävästi.
  • VERICUT tarkistaa työstöratojen mitat ja optimoi ne paremmiksi, minkä ansiosta lopputuloksena on parempaa tarkkuutta ja pinnanlaatua.
  • VERICUT vähentää koneiden korjaus- ja hukkakustannuksia, mikä säästää selvää rahaa.
  • VERICUT lyhentää koneistusaikoja ja vähentää tuotantokatkoksia, minkä seurauksena tuottavuutesi paranee.
  • VERICUT mahdollistaa ohjelmien riskittömän testaamisen, mikä on omiaan lisäämään luotettavuutta.

CAMTEK tarjoaa kaikki koneistusalan ohjelmistoratkaisut saman katon alta

VERICUTin lisäys tuotevalikoimaamme on jälleen uusi osoitus sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset työkalut koneistukseen ja tuotannon tehostamiseen saman katon alta. VERICUT tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää markkinoiden johtavaa CNC-konesimulaatioteknologiaa liiketoimintansa kehittämiseen tavalla, joka tukee heidän nykyisiä ratkaisujaan. Ammattitaitoinen tiimimme opastaa ja tukee ohjelmiston käyttöönotossa ja käytössä aina, kun sitä tarvitaan. Olemme äärimmäisen iloisia siitä, että VERICUTin myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman työkaluja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa nyt ja tulevaisuudessa.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka VERICUT ja sen eri ominaisuudet voivat auttaa parantamaan tuotantosi tehokkuutta ja tuloksia? Voit tutustua ohjelmistoon tarkemmin täältä. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiin – ota siis rohkeasti yhteyttä.

Camtek Oy

Camtek Oy on erikoistunut selkeisiin ja helppokäyttöisiin NC-ohjelmistoihin, joita se on kehittänyt vuodesta 1983 lähtien. Yritys tunnetaan parhaiten laajasti käytössä olevasta WinCAM-ohjelmistosta, jonka se esitteli vuonna 1994.

Autamme mielellämme kaikissa CAM-ohjelmistoja koskevissa kysymyksissä.

Ota yhteyttä

WinCAM Leikkaus

WinCAM Leikkaus on kätevä työkalu esimerkiksi leikattavien kappaleiden piirtämiseen ja levylle sijoitteluun

Mastercam Mill

Maailman käytetyin täysin assosiatiivinen CAD/CAM -ohjelmisto 2½-5-akselisen jyrsinnän ohjelmointiin